Kontaktni podatki

giga-gume.si je internetna storitev Delticom OE SRL, Timisoara, Romunija.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z nakupom pnevmatik, vgradnjo pnevmatik, tehničnimi težavami, težavami z izdelki ali informacijami o podjetju, se obrnite na nas! Spodaj najdete pregled naših področij pomoči.

Kako vam lahko pomagamo?

Vprašanja o nakupu pnevmatik in naši ponudbi

Status vašega naročila

Težave z vašim naročilom

Partnerji za montažo pnevmatik

Niste dobili odgovora? - Veselimo se vašega sporočila

Vam še ne moremo pomagati? Do nas se lahko obrnete tudi po telefonu.

Informacije o pritožbenih postopkih

EU je vzpostavila spletni portal za pomoč nezadovoljnim strankam. Če imate pritožbe glede blaga ali storitev, ki ste jih kupili od nas preko interneta, na http://ec.europa.eu/consumers/odr poiščite storitev nevtralnega reševanja sporov in dosežete zunajsodno poravnavo. Upoštevajte, da trenutno (od 01.02.2017) za nekatere panoge in v nekaterih državah trenutno ni organov za reševanje sporov. Zato kot potrošnik morda tega portala ne boste mogli uporabljati za reševanje sporov z nami v teh državah.

Dodatne informacije najdete na spletnem portalu EU. Nismo dolžni sodelovati v nobenem postopku reševanja sporov pred organom za posredovanje potrošnikov. Vendar smo načeloma pripravljeni sodelovati v postopku reševanja sporov pred potrošniškim arbitražnim odborom. Če imate dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.

Naš naslov:

Delticom OE SRL
STR ANCA POPA, NR.3, Ap.P
300318 Timisoara
Romunija
Telefon: 01 600 93 90 (od ponedeljka do petka, od 10:00 - 18:00)Registrirana pisarna: Timisoara, Timis, Romania
Registrska številka: J35/1428/2004
Davčna številka: SI87288737

Ime banke: Deutsche Bank München,IBAN: DE54700700240396225500,BIC: DEUTDEDBMUC

Prosimo, ne pošiljajte pnevmatik na ta naslov. Žal jih tukaj ne moremo sprejeti. Pokličite nas ali uporabite obrazec za stike.