Info 
01 600 93 90
Kontakt www.giga-gume.si

www.giga-gume.si je internetna ponudba, ki jo je za vas pripravilo podjetje Delticom OE SRL, Timisoara, Romunija.

Pomoč strankam in servis

Če potrebujete kakršenkoli nasvet ali pomoč glede naše spletne strani oz. pnevmatik, ki jih prodajamo, nas prosimo pokličite na tel.  01 600 93 90
ali nam pošljite e-mail na gume-direkt@delti.com

V kolikor imate tehnične težave pri obisku naših spletnih strani, se obrnite na zgornji naslov.

Prosimo, da se obrnete na nas tudi, če imate vprašanja v zvezi z:

Dimenzijami pnevmatik in splošno glede naše ponudbe;

 

Naročilom pnevmatik;

Reklamacijo in vračilom pnevmatik;

Naš naslov:

Delticom OE SRL

Str. Anca Popa Nr. 3

300299 Timisoara

Romunija

Lep pozdrav, Team Delticom

Prosimo, da na gornji naslov ne vračate pnevmatik. Na tem naslovu ne moremo sprejemati pošiljk Pokličite nas ali nas kontaktirajte preko e-maila. V kratkem času bomo pošiljko prevzeli.

 

Pritožbe

Če ste iz kakršnegakoli razloga z našimi uslugami nezadovoljni, prosimo da nas pokličete na 01 600 93 90 ali nam pišite na gume-direkt@delti.com . Vaša pritožba bo obravnavana v roku 5 delovnih dni. Po prejetju vaše pritožbe, bomo takoj pristopili k njenemu reševanju, vas pa bomo obvestili o predvidenem času za rešitev pritožbe, ter o samem poteku reševanje. Vse pritožbe obravnavamo pošteno, učinkovito in zaupno.

EU je vzpostavila poseben internetni portal za pomoč nezadovoljnim kupcem. V primeru pritožb vezanih na blago ali storitve, ki ste jih preko spleta kupili od nas, lahko prek povezave http://ec.europa.eu/consumers/odr dostopate do nevtralnega organa za izvensodno reševanje sporov. Prosimo, upoštevajte, da za nekatere branže še ne obstajajo organi za reševanje sporov v naslednjih državah (stanje 19. 2. 2016): v Nemčiji, Hrvaški, Litvi, Luksemburgu, Malti, Poljski, Romuniji, Sloveniji, Španiji. Zato kot uporabnik v navedenih državah morda ne morete uporabljati tega portala za reševanje sporov z nami.

Uporabljamo cookies. Z uporabo te spletne strani se strinjate z njihovo uporabo.
OK